Vägghyllor

Skåp och lådor blir ofta fulla, och om golvytan är begränsad finns inte möjligheten att sätta in funktionella förvaringsmöbler. Men, de flesta av oss har massor av outnyttjad väggyta som faktiskt kan ge massor av förvaring. Med vägghyllor förvandlar du den tomma väggen till en utmärkt förvaringsplats, där du också kan exponera sådant du vill visa upp. En vägghylla är mycket flexibel, och många modeller ger dig möjlighet att kapa till hyllplanen efter behov, så att du kan skräddarsy hyllan efter utrymmet, eller efter förvaringsbehovet.

Hyllorna finns i massor av modeller, för alla smaker och inredningsstilar. Det spelar ingen roll var du vill använda väggen för förvaring, eller vilken inredningsstil du gillar. Det finns garanterat vägghyllor som passar dig. I sortimentet hittar du stilrena moderna hyllor, lantliga, romantiska, tuffa, råa hyllor i alla tänkbara storlekar.

Du kan få till den där speciella effekten i ett rum med hjälp av en vägghylla, där du ställer några vackra saker, eller böcker. I köket är vägghyllor ett bra alternativ om du har ont om plats i skåp och lådor, och inte golvyta stor nog för extra skåp. En enkel hylla för kokböcker, till exempel, är både en vacker inredningsdetalj och ger praktisk tillgänglighet till böckerna i din matlagning. Möbler som hängs på väggen är mycket platsbesparande och passar perfekt i den lilla lägenheten, men passar naturligtvis också i hem med gott om plats. Eftersom vägghyllorna finns i så vitt skilda modeller och storlekar, finns det också många olika användningsområden för dem.

Du får plats med massor av böcker, kläder, lådor och burkar om du väljer hyllor med bredare hyllplan. Men, du kan också välja en nättare vägghylla för tavlor, böcker eller andra vackra saker som blir en dekoration i vilket rum som helst. I barnrummet kan vägghängda hyllor fungera både som bokhylla, eller hyllor för mjuka djur, dockor eller andra leksaker som tål att visas upp. Och för den kreativa, gammal som ung, blir vägghyllor den perfekta utställningsplatsen för alla de alster som skapas. Varför inte arrangera en grupp vägghyllor, eller till och med en hel hyllvägg, för att exponera dina alster. Många av oss är också samlare, och även då passar vägghyllor perfekt för att visa upp samlingen, istället för att låta den samla damm i något skåp. Saker du kämpat för att samla måste naturligtvis få synas, både för din egen skull och dina besökares. Det finns, med andra ord, tusen och ett sätt att använda sig av vägghyllor, som nog kan ses som den mest flexibla förvaringslösningen av alla.

Titta på utbudet av vägghyllor här på internet. Här kan du se hela sortimentet utan att besöka en massa olika butiker, och du kan ta dig tid att välja i lugn och ro. Med alla hyllor samlade på ett ställe, är det också enklare att jämföra de olika lösningarna, innan du bestämmer dig. Du kan mäta och titta, och du ser också vilka hyllor som enklast kan anpassas efter dina behov och förutsättningar.